Eetkamerbank Zara – Diverse stoffen, kleuren en maten

 1.269

Beschikbaar via nabestelling

-
+

Of configureer uw droomtafel in 3D

Bij Tafelboertje kun je ook je tafel zelf ontwerpen. Ga aan de slag met onze configurator! Kom je er niet uit, neem dan contact met ons op.

Omschrijving

Eetkamerbank Zara

Een prachtige eetkamerbank (ook mogelijk als hoekbank), verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen zoals stof, kunstleder en rundleder. Dankzij de zachte vulling van de kussens biedt de eetkamerbank een hoog zitcomfort. Daarnaast is de Zara verkrijgbaar in verschillende formaten, van een 3-zits bank tot een 5-zits bank, waardoor je altijd een passende maat kunt vinden. Ook is het mogelijk om van deze bank een hoekopstelling te maken met hoekelementen van 150 cm of 160 cm.

Wil je de bank graag combineren met hetzelfde type eetkamerstoel, dan is dat zeker mogelijk. Deze zijn te verkrijgen met en zonder armleuning, en je kunt er ook nog voor kiezen om de stoel op wielen te krijgen. Uiteraard kan de bank ook goed gecombineerd worden met andere eetkamerstoelen.

Op de foto is de eetkamerbank gestoffeerd in de stof: Be Lovely nature 01 en is geschikt als 4-zitter (196 cm) .

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs en probeer de bank uit in onze hal. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte samenstelling voor je eetkamerset. Klik hier voor de openingstijden en routebeschrijving. 

Extra informatie

Afmeting

148 cm, 172 cm, 196 cm, 220 cm, 244 cm

Armleuning

Nee

Soort stof

Diverse stoffen en kleuren mogelijk

Zithoogte

51 cm

Totale hoogte

87 cm

Totale zitdiepte

45 cm

Vakantie bij Tafelboertje

Wij zijn de gehele zomer geopend, alleen hanteren wij in de vakantieperiode aangepaste leveringsvoorwaarden.

De levertijd voor tafels is momenteel 4 – 6 weken. Nog heel erg snel, maar wel fijn om te weten. Wil je de tafel graag later uitgeleverd krijgen, dan is dat in overleg geen probleem.

Bestel je tafel online of kom ons bezoeken in onze showroom.